Deze Kai messenset bestaat uit drie messen Wasabi-serie te weten:
De santoku is geschikt voor het snijden, pletten én het scheppen van vlees, vis en groenten. Beide universeelmessen zijn geschikt voor het fijne snijwerk. Door zijn allround vorm gebruik je hem voor het fijnsnijden van kruiden, het in vorm snijden van groenten of zelfs het schoonmaken van vlees.
Over de Wasabi-serieKai staat bekend om haar hoogwaardige en kwalitatieve Kai Shun keukenmessen. Met deze Kai Wasabi-serie is deze hoogwaardige kwaliteit ook bereikbaar voor een voordeligere prijs.
Kai Wasabi lemmetHet roestvaststalen lemmet van Daido 1K6-staal is heel dun uitgeslepen en gehard tot een hardheid van 58 HRC. Door het ontbreken van een krop kan de gehele snede gebruikt worden. Ook het slijpen is hierdoor makkelijker.
Kai Wasabi handgreepDe handgreep is vervaardigd uit een combinatie van bamboepoeder en polipropyleen. Hierdoor is de handgreep duurzaam en watervast.