Kaaskenner word je zo
25,95
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraadSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432001
Omschrijving
Auteur: Tristan Sicard
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 272
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier.
Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel yoevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpe kaas.
Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas.
In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.
Met Kaaskenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 272
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier.
Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel yoevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpe kaas.
Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas.
In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.
Met Kaaskenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: