Kaas uit eigen keuken
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059569003
Omschrijving
Auteur: Nils Koster
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208
Zelf je iegen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken.
Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken.
Van makkelijk en snel tot iets moeilijker en met wat meer geduld.
Verse kaas, Goudse kaas, maar ook een aantal klassiekers van elders uit Europa, zoals blue stilton en camembert.
Kaas uit eigen keuken is een stap-voor-stap handboek dat je in alle ins en outs van het kaasmaakproces leert.
Wat komt erbij kijken, welke spullen heb je nodig? Wat zijn de valkuilen en wat is cruciaal?
Bovendien biedt het extra recepten van Vlielander topchef Robert Buurma om je zelfgemaakte kazen te verwerken in heerlijke gerechten.
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208
Zelf je iegen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken.
Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken.
Van makkelijk en snel tot iets moeilijker en met wat meer geduld.
Verse kaas, Goudse kaas, maar ook een aantal klassiekers van elders uit Europa, zoals blue stilton en camembert.
Kaas uit eigen keuken is een stap-voor-stap handboek dat je in alle ins en outs van het kaasmaakproces leert.
Wat komt erbij kijken, welke spullen heb je nodig? Wat zijn de valkuilen en wat is cruciaal?
Bovendien biedt het extra recepten van Vlielander topchef Robert Buurma om je zelfgemaakte kazen te verwerken in heerlijke gerechten.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: