Insecten - een culinaire ontdekking
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048313105
Omschrijving
Auteur: Shami Radia en Neil Whippey
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 192
Insecten zijn ingrediënten en nog lekkere ook. Gelooft u ons niet? Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten dan maar eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen.
Het klinkt misschien gewaagd en ook een beetje eng (in elk geval voor ons westerlingen), maar insecten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Ze zitten vol proteïnen en voedingsstoffen en zijn nog goed voor het milieu ook!
Uw maaltijden zullen nooit meer hetzelfde zijn......
Deze fantastische introductie in het koken met insecten opent een geheel nieuwe culinaire wereld. Het is precies wat onze planeet nodig heeft.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 192
Insecten zijn ingrediënten en nog lekkere ook. Gelooft u ons niet? Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten dan maar eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen.
Het klinkt misschien gewaagd en ook een beetje eng (in elk geval voor ons westerlingen), maar insecten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Ze zitten vol proteïnen en voedingsstoffen en zijn nog goed voor het milieu ook!
Uw maaltijden zullen nooit meer hetzelfde zijn......
Deze fantastische introductie in het koken met insecten opent een geheel nieuwe culinaire wereld. Het is precies wat onze planeet nodig heeft.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: