Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617101100
25,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789038808826

Omschrijving

Auteur: Jonah Freud & Noni Kooiman
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 400

Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn?
Wat moet je maken van leftover vijgen?
Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken. Snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen.
De laatste jaren ligt de nadruk op voedsel fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht.
Inmaken brengt hier verandering in.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later.
Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten.
Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil.
De diversiteit aan recepten is enorm.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: