• 1 beoordelingen
Auteur: Vanja van der Leeden
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
In Nederland kennen we vooral de Indische keuken, terwijl de Indonesische keuken natuulijk nog veel meer in zich heeft.
En met al zijn aromatische planten en specerijen knalt hij van de smaken: diepzuur van de tamarinde, gedurfde hartigheid van trassi, boterige pandan, geurig citroengras, weelderige kokos, peperige laos.
Het kookboek Indorock herdefenieert de Indonesische keuken en steekt hem in een nieuwe jas.
Verwacht geen ingewikkelde fusion, maar verrrassende nieuwe combinaties met het vertrouwde comfort food.
Auteur Vanja van der Leeden jongleert met smaken en specerijen en fotograaf Remko Kraaijeveld vertaalt dat in funky beeld.
Indorock laat zien dat de Indonesische keuken ook eigentijds kan zijn.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 1 review | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Boek voldoet aan de verwachtingen.Prachtig boek
Anoniem - 19-11-2019
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 11:00-17:00