
• 0 beoordelingen
35,-
Er zijn nog maar 1 op voorraad
Op voorraad
Vóór 23:00 besteld, morgen in huis*
Een chinois is een puntzeef die wordt gebruikt in de keuken om bijvoorbeeld bouillon te "passeren" (= keukenterm voor zeven of filteren). Het voordeel van deze zeefvorm is dat de vloeistof in een straal naar een kleinere pan of schaal kan worden gepasseerd.
Soms wordt in het chinois een passeerdoek gelegd. Dit is een fijne doek die lijkt op een theedoek, maar die speciaal is gemaakt om vloeibare etenswaren heel fijn te kunnen zeven.
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
| Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
| Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
| Woensdag | 09:30 - 18:00 |
| Donderdag | 09:30 - 18:00 |
| Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
| Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
| Zondag | 11:00 - 17:00 |
Openingstijden feestdagen:
Donderdag 25 december: gesloten
Vrijdag 26 december: 11:00-17:00
Woensdag 31 december: 09:30-17:00
Donderdag 1 januari: gesloten