• 0 beoordelingen
Auteur: Dom Ramsey
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
In dit boek wordt de wereld van de chocolade onder de loep genomen, zodat u begrijpt hoe de cacaoboon in een reep chocolade wordt veranderd.
Hierbij ontdekt u de belangrijkste gebieden waar cacao wordt geteeld, hoe u de beste kwaliteit kiest en de smaken kunt waarderen als u chocolade proeft.
Leer zelf thuis chocolade te maken met cacaobonen en suiker en eenvoudige apparatuur. Laat u verleiden om de verschillende recepten van de beste chocolatiers, banketbakkers en chocolade-experts ter wereld te maken en geniet ervan.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00