Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
22,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432490

Omschrijving

Auteur: Bas Robben
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 184

Met het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele typisch Aziatische fondue op tafel te zetten.

Reis met Bas Robben mee en leer de hotpots van China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam kennen. De basis is uiteraard een goede bouillon: van lam, kip of varken maar ook een vegan umamibouillon of dashibouillon.
Laat je verrassen door de verscheidenheid hotpots: van een vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip of de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter.

Hotpot is praktisch ingedeeld: de basis (diverse bouillons, ook voor vegetariërs en veganisten), de hotpots uit vijf Aziatische landen.
Wát je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf.
Daarbij kun je het zo simpel of uitdagend maken als je wil: rol garnalen- en gehaktballetjes, vouw kimchi-tofudumplings, marineer ossenhaas en kneed rijstballetjes in elkaar.
Als toegift mogen zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts niet ontbreken.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: