Homemade Sausage
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048315529
Omschrijving
Auteurs: Chris Carter & James Peisker
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest.
In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs.
Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait.
De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend.
Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160
Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest.
In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs.
Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait.
De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend.
Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: