Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616272100
19,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048315529

Omschrijving

Auteurs: Chris Carter & James Peisker
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest.
In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. 
Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait.
De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend.
Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.

 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: