Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617246100
34,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789038809830

Omschrijving

Auteur: Oof Verschuren
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 384

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan u over (chef)’.
De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest.
In Homakase hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, home made dus.

Fotograaf Oof Verschuren (o.a. bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi.
Stap voor stap, foto per foto laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel.
Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig in welk seizoen.
Dat is ook het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en seizoensgebonden.

Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginnende of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: