Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Hete Rook: de basis voor low & slow barbecuehete-rook-de-basis-voor-low-slow-barbecue_0.jpg

Hete Rook: de basis voor low & slow barbecue

• 2 beoordelingen

hete-rook-de-basis-voor-low-slow-barbecue_0.jpg
9789059567504_extra_pd1500x1500_1.jpg
9789059567504_mi1_pd1500x1500_1.jpg
hete-rook-de-basis-voor-low-slow-barbecue_1.jpg

Product omschrijving

Auteurs: Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt. Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.

Eerder verschenen 'Hete Kolen' en 'Hete Vuren' als resultaat van de samenwerking tussen Hazebroek en Elenbaas.

Specificaties

Merk

Auteur

Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas

Reviews

2 beoordelingen

5 sterren

0 review

4 sterren

2 reviews

3 sterren

0 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar fullStar open

Boek was bestemd als cadeau

Anoniem - 27-6-2017

Star fullStar fullStar fullStar fullStar open

Reuze leuk boek door ervaren schrijvers geschreven. Prettige en heldere schrijfstijl en goede foto's ter verduidelijking. Dit boek geeft er veel tips voor de (on) ervaren) bbq-er

Anoniem - 7-4-2017

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Koningsdag 26-4
Gesloten

Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1