Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100

Hete Rook: de basis voor low & slow barbecue

29,95
2 beoordelingen
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059567504

Omschrijving

Auteurs: Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt. Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.

Eerder verschenen 'Hete Kolen' en 'Hete Vuren' als resultaat van de samenwerking tussen Hazebroek en Elenbaas.

Reviews van klanten (2)

via eKomi4 jaar geleden

Reuze leuk boek door ervaren schrijvers geschreven. Prettige en heldere schrijfstijl en goede foto's ter verduidelijking. Dit boek geeft er veel tips voor de (on) ervaren) bbq-er

via eKomi4 jaar geleden

Boek was bestemd als cadeau

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: