Het Slagershandboek voor de Thuiskok
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059569942
Omschrijving
Auteur: Arthur la Caisne
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 240
Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers.
Het bevat ook de nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, gevogelte en vrij wild.
In Het slagershandboek voor de enthousiaste thuiskok neemt Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees.
Ingedeeld naar type eiwit - rund, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type.
Dit boek bevat ook state-of-the-art-informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak.
Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wilt.
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 240
Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers.
Het bevat ook de nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, gevogelte en vrij wild.
In Het slagershandboek voor de enthousiaste thuiskok neemt Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees.
Ingedeeld naar type eiwit - rund, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type.
Dit boek bevat ook state-of-the-art-informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak.
Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wilt.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: