Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Het Slagershandboek voor de Thuiskokhet slagershandboek voor de thuiskok

Het Slagershandboek voor de Thuiskok

• 0 beoordelingen

het-slagershandboek-voor-de-thuiskok

Product omschrijving

Auteur: Arthur la Caisne
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 240

Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers.
Het bevat ook de nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, gevogelte en vrij wild.

In Het slagershandboek voor de enthousiaste thuiskok neemt Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees.
Ingedeeld naar type eiwit - rund, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type.
Dit boek bevat ook state-of-the-art-informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak.

Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wilt.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1