• 0 beoordelingen
39,99
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Auteur: Giedo de Snijder, Frédéric van Tricht
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot.
Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen.
Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren.
Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |