Het Kaasboek

• 0 beoordelingen

het-kaasboek

Product omschrijving

Auteur: Giedo de Snijder, Frédéric van Tricht
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot.
Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen.
Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren.
Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.

Specificaties

Producttype

EAN

9789401479561

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00


Openingstijden feestdagen:
Woensdag 24 december: 09:30-17:00
Donderdag 25 december: gesloten
Vrijdag 26 december: 11:00-17:00
Woensdag 31 december: 09:30-17:00
Donderdag 1 januari: gesloten

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75
 
Kookpunt Cook-it-Out Nijmegen
Houtstraat 49-51
6511 JL Nijmegen
nijmegen@kookpunt.nl
Footer contact bar foto 1