Het cacao kookboek
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048318322
Omschrijving
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 128
Cacao werd in oude beschavingen beschouwd als het voedsel van de goden.
In onze moderne tijd is het ontegenzeggelijk een van de gezondste ingrediënten uit de natuur; dit superfood uit het Amazonegebied zit vol krachtige antioxidanten, vitaminen en mineralen.
Onderzoek laat zien dat rauwe cacao ruim 40 keer meer antioxidanten bevat dan blauwe bessen en het is ook de hoogste plantaardige bron van ijzer.
Daarnaast is het een bron van serotine en tryptofaan, twee belangrijke 'feelgood'-stoffen.
Dit boek staat vol voedzame zoete en hartige recepten waarin een vorm van cacao wordt gebruikt: rauwe-cacaopoeder, cacaonibs, chocolade van 100% cacao en cacaoboter.
Je treft heerlijke ontbijtsmoothies aan, muffins met melasse, salades, pasta, ijs en zelfgemaakte schoonheidsproducten.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 128
Cacao werd in oude beschavingen beschouwd als het voedsel van de goden.
In onze moderne tijd is het ontegenzeggelijk een van de gezondste ingrediënten uit de natuur; dit superfood uit het Amazonegebied zit vol krachtige antioxidanten, vitaminen en mineralen.
Onderzoek laat zien dat rauwe cacao ruim 40 keer meer antioxidanten bevat dan blauwe bessen en het is ook de hoogste plantaardige bron van ijzer.
Daarnaast is het een bron van serotine en tryptofaan, twee belangrijke 'feelgood'-stoffen.
Dit boek staat vol voedzame zoete en hartige recepten waarin een vorm van cacao wordt gebruikt: rauwe-cacaopoeder, cacaonibs, chocolade van 100% cacao en cacaoboter.
Je treft heerlijke ontbijtsmoothies aan, muffins met melasse, salades, pasta, ijs en zelfgemaakte schoonheidsproducten.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: