• 1 beoordelingen
Auteur: Regula Ysewijn
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak.
Van de fruitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekende koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon tea.
Taart, cake, koeken, scones, bums, pies, brood en ander zoet en hartig gebak zijn verstrengeld met de identiteit van Britten dat zie je ook bij de recepten in dit boek.
Ieder recept vertelt een verhaal over het landschap, de tradities en de legendes van Groot-Britannië.
Veel van de recepten in dit boek zijn gebaseerd op recepten die Regula tegenkwam tijdens haar historische onderzoek, maar de recentere klassiekers zijn de gebakjes zoals zij ze zelf al jaren bakt, geïnspireerd door de herinneringen aan de baksels die zij altijd at in Groot-Britannië.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 1 review | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Is een verjaardagscadeau voor onze dochter. Ik ben erg benieuwd wat ze er van zal vinden.
Anoniem - 2-10-2020
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00