• 0 beoordelingen
Auteur: Nicole Pisani
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Nicole Pisani laat met Hemels koken zien hoe je een echte goede en creatieve thuiskok wordt.
Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kooktechnieken als pekelen, inleggen en fermenteren.
Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.
De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi's restaurant NOPI en Anna Hansen's The Modern Pantry en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie.
Eerder verscheen haar eerste kookboek Hemelse soepen.
Merk
Auteur
Nicole Pisani
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00