• 0 beoordelingen
Auteur: Leonard Elenbaas & Jeroen Hazenbroek
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 136
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazenbroek kent het grillen geen geheimen meer.
Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vega(n) BBQ kan zijn.
Ontdek bereidingswijzen van groenten en fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken.
Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe je ze op de BBQ kunt gebruiken.
De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere, vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt kunnen worden.
Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan of glutenvrije barbecue samenstellen.
Geniet van een geroosterde bloemkool, gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.
Merk
Auteur
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |