• 0 beoordelingen
Met de Gobel springvorm bakt u zoete en hartige taarten. Door gebruik van staal is de vorm niet alleen zeer stevig, de warmte van de oven wordt ook nog eens snel en gelijkmatig aan uw taart doorgegeven. Zo krijgt de deegkorst een egale kleur tijdens het bakken.
Voor extra duurzaamheid wordt de anti-aanbaklaag in twee lagen op het staal van de bakvorm aangebracht. Bovendien is de toplaag versterkt met mica, een mineraal dat de krasbestendigheid van de laag verhoogt.
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw Gobel springvorm is het raadzaam om in het bakblik enkel kunststof, houten, of siliconen gereedschappen te gebruiken. Voorkom ook het snijden van uw taarten op de bodem van de springvorm.
Reinig de de Gobel springvorm met warm water en afwasmiddel.
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |