Geit
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048316946
Omschrijving
Auteur: James Whetlor
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208
Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijke als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk.
Maar waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zou den we het vaker moeten eten?
Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor , de oprichter van Cabrito, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi.
Geit is onmisbaar leesvoer voor iedereen die koken en de manier waarop we tegenwoordig eten belangrijk vindt. Het is een uniek boek dat vast nog jarenlang de ultieme gids over dit onderwerp zal zijn.
50 procent van de royalty's van dut boek wordt gechonken aan Farm Africa.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208
Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijke als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk.
Maar waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zou den we het vaker moeten eten?
Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor , de oprichter van Cabrito, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi.
Geit is onmisbaar leesvoer voor iedereen die koken en de manier waarop we tegenwoordig eten belangrijk vindt. Het is een uniek boek dat vast nog jarenlang de ultieme gids over dit onderwerp zal zijn.
50 procent van de royalty's van dut boek wordt gechonken aan Farm Africa.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: