Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Gebakgebak

Gebak

• 1 beoordelingen

gebak
9789048313457_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteur: Christophe Felder, Camille Lesecq
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 384
Uitvoering: Hardcover

Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.

Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.

 

Specificaties

Merk

Reviews

1 beoordeling

5 sterren

1 review

4 sterren

0 review

3 sterren

0 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Mooi boek met veel recepten (klassiekers). Ontvanger van dit geschenk was er blij mee.

Anoniem - 26-12-2018

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1