Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Nog geen beoordelingen.

Kies een andere

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789023016335

Omschrijving

Auteur: Fern Green
Uitgever: Becht
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 160

Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets.
Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is heel gezond én extra lekker!
Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit.

In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden.
In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem.
Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: