Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Eigentijdse Wildgerechteneigentijdse-wildgerechten_0.jpg

Eigentijdse Wildgerechten

• 0 beoordelingen

eigentijdse-wildgerechten_0.jpg
9789045212241_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteur: Harald Rüssel
Uitgever: Culinair Karakter
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 248

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en doen de heerlijkste wildgerechten hun herintrede.
Eigentijdse wildgerechten van chef-kok Harald Rüssel is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont.
Denk aan (buiten) grillen, aan wildpizza's of fast food (reeburgers, hotdogs) of aan het inmaken van wild en het maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten. Maar ook involtini van wildzwijn, zoetzure wilde eend of fazantenravioli.
De 200 beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Koningsdag 26-4
Gesloten

Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1