• 1 beoordelingen
Auteur: Alice Zaslavsky
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 488
Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden!
Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren zijn veel groenten ook geschikt om te konfijten, schroeien, roosteren, frituren, stoven of karamelliseren.
Niet alleen het toepassen van diverse bereidingswijzen levert verrassende resultaten op, ook kennis over smaakcombinaties. Rode biet past perfect bij daikon, citrus of walnoten. Combineer prei met ansjovis of karwijzaad of venkel met sinaasappel en Parmezaan. Van aardpeer tot zoete aardappel, alle soorten groenten komen aan bod!
De innovatieve recepten zijn maakbaar voor iedereen en overheerlijk: radijsjes uit de oven met kruidenboter of raapjes in cider met een crumble van zuurdesembrood. Serveer geroosterde radicchio met een dressing van kappertjes en zure kersen of broccolisteaks met tkemali. De recepten zijn niet allemaal vegetarisch, maar zijn makkelijk te transformeren zodat iedereen kan meegenieten.
Dit standaardwerk geeft bewaar- en conserveertips en handige weetjes en adviezen van bekende chef-koks. Met bijdragen van Joan Roca, Rick Stein, Massimo Bottura, Matt Preston en vele anderen.
Auteur Alice Zaslavsky is all time favorite MasterChef-winnaar van Australië.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 0 review | |
4 sterren | 1 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Mooie boeken
Anoniem - 22-2-2022
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00