Echt Eten - Pascale Naessens
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Auteur:Pascale Naessens
Artikelnr:9789401470520
Omschrijving
Auteur: Pascale Naessens
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 226
Echt eten. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger.
Deze titel geeft de visie op voeding van Pascale Naessens weer en vat meteen samen hoe krachtig voeding is voor ons leven en welzijn.
Met 75 eenvoudige lowcarbgerechten maakt Pascale Naessens dit statement helemaal waar.
Lekker en gezond eten klaarmaken is leuk en simpel.
Wie op deze manier kookt, neemt zijn lot in eigen handen om zichzelf en zijn of haar familieleden sterk en gezond te maken.
Het boek staat ook boordevol lifestyle-ideeën, tips voor mooi en romantisch tafelen en bruikbare informatie over voeding en gezondheid.
Echt eten staat boordevol gerechten volgens de bekende, typische en favoriete methode van Pascale: gematigd low carb met veel verse en pure ingrediënten.
En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts.
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 226
Echt eten. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger.
Deze titel geeft de visie op voeding van Pascale Naessens weer en vat meteen samen hoe krachtig voeding is voor ons leven en welzijn.
Met 75 eenvoudige lowcarbgerechten maakt Pascale Naessens dit statement helemaal waar.
Lekker en gezond eten klaarmaken is leuk en simpel.
Wie op deze manier kookt, neemt zijn lot in eigen handen om zichzelf en zijn of haar familieleden sterk en gezond te maken.
Het boek staat ook boordevol lifestyle-ideeën, tips voor mooi en romantisch tafelen en bruikbare informatie over voeding en gezondheid.
Echt eten staat boordevol gerechten volgens de bekende, typische en favoriete methode van Pascale: gematigd low carb met veel verse en pure ingrediënten.
En, lekker meegenomen: het boek bevat veel heerlijke gezonde desserts.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: