Desserts met Allure
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789462501805
Omschrijving
Auteur: Ëmilie Guelpa
Uitgever: Forte Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 88
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker dessert. In klassieke restaurants was dit van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte na een toch al heerlijk diner. In moderne restaurants zien we steeds vaker dat de klassiekers vervangen worden door 'gedeconstrueerde' versies ervan; desserts op een bord waarvan de opmaak zorgvuldig is uitgedacht.
Binnen deze trend worden de bestanddelen van het originele desserts als losse elementen op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar dan het oorspronkelijke dessert. Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakplezier gastronimosch aandoet zonder zwaar te zijn. Een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
Met een krokant, fruitig en romig element als basis en met kruiden of bloemen als finishing touch kun je deze 34 elegante desserts op een bord maken.
Uitgever: Forte Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 88
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker dessert. In klassieke restaurants was dit van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte na een toch al heerlijk diner. In moderne restaurants zien we steeds vaker dat de klassiekers vervangen worden door 'gedeconstrueerde' versies ervan; desserts op een bord waarvan de opmaak zorgvuldig is uitgedacht.
Binnen deze trend worden de bestanddelen van het originele desserts als losse elementen op het bord geschikt. Het resultaat is vaak minder zoet, lichter verteerbaar en sneller klaar dan het oorspronkelijke dessert. Het levert een nagerecht op dat door zijn vorm, elegantie en smaakplezier gastronimosch aandoet zonder zwaar te zijn. Een dessert met allure dat toch makkelijk te maken is.
Met een krokant, fruitig en romig element als basis en met kruiden of bloemen als finishing touch kun je deze 34 elegante desserts op een bord maken.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: