Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045038193

Omschrijving

Auteur: Victoria Moore
Uitgever: Atlas Contract
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 488

Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken.
Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn?
Voor Victoria Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creative ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke cobinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen 'gamechangers'?
De wijn-spijsbijbel staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.
Met extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: