Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
32,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432834

Omschrijving

Auteur: Zacchary Bird
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 304

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De schappen van de supermarkten liggen vol met vegan schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer. Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de perfecte pasta bolognese.
De vegan slager is hét handboek om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.
Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige vleesvervangers het beste werken - van aubergines, paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten, bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke producten- en hoe je dit zelf maakt.
Maak saté van seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba.
Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart of bananenbloesem.

De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen borrelplanken met charcuterie of probeer jerky, vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen.
Van lunchgerechten als tuna melt tot en met rundergebraad als klapstuk van het diner.
Met een zeer goede handleiding die De vegan slager je biedt, heb je veel meer keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het aanbod uit de supermarkt.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: