• 0 beoordelingen
Auteur: Maarten Koek
Uitgever: Trichis
Uitvoering: Hardcover
In een roadtrip langs ruim twintig Nederlandse boerderijen gaat Maarten Koek, door Gault&Millau uitgeroepen tot beste Fromager van Nederland, op zoek naar de verhalen achter de kaasmakers en proeft hij hun kazen.
Boerenkazen zijn bekend, maar Nederland produceert ook heel mooie geiten- en schapenkazen en zelfs blauw- en roodflorakazen. Die variëteit probeert Maarten terug te brengen in dit boek én op tafel.
Daarnaast beantwoordt hij diverse vragen betreffende kaas zoals: Welke kazen serveer ik na een etentje? Mijn vriendin is zwanger; kan ik dan wel kaas serveren? En kun je ook een witte wijn schenken in plaats van port?
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Eerste Pinksterdag 8-6
- Gesloten -
Tweede Pinksterdag 9-6
Open 11:00-17:00