• 0 beoordelingen
Auteurs: Lucio Galletto & David Dale
Uitgever: Spectrum
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
De perfecte pesto.
De beste bouillabaisse.
De puurste paella.
Er stroomt een goudkleurige rivier door West-Italië, Zuid-Frankrijk en Oost-Spanje. Het is de olijfolie die deze grote keukens verbindt, samen met de liefde voor knoflook, ansjovis, pepertjes, verse kruiden en seizoensgroenten.
De keukens van de Middellandse Zee ?toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende foto's de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen.
Heerlijke uitnodigende gerechten waarin zon en smaak centraal staan.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 11:00-17:00