• 0 beoordelingen
Auteur: Sabrina Fauda-Rôle
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 560
De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van bijna 200 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit.
Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, herkomst en verkrijgbaarheid.
Daarnaast biedt het boek adviezen over bewaren, bereiden en combineren en geeft het talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten.
Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur.
De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00