Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616337100
45,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789038803470

Omschrijving

Auteur: Onno Kleyn
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Aantal pagina's: 1008

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af.

Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn nu verschijnende magnum opus over de cultuur van eten en smaak.

'Onno schrijft zoals ik zou willen schrijven en weet alles wat ik nog zou willen weten.' - Yvette van Boven
'Veel beter [...] krijgt u het niet in Nederland. Laat daar geen discussie over bestaan.' - NRC
'Een genot én een must voor elke kookliefhebber.' - Trouw 'Prachtig, zo'n boek [...] waar je vele jaren vondsten in zult doen.' - De Standaard

Onno Kleyn is al 28 jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en publiceerde zo'n 40 boeken, vooral over Italië, Frankrijk en wijn. In 2011 startte hij met de Academie Culinair Schrijven, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Ook geeft hij colleges over culinaire geschiedenis.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: