Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617246100

De Buyer Carbone Plus Lyonnaise Koekenpan 5110.30, 30cm

42,50
7 beoordelingen

Kies een andere

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:De Buyer
Serie:Carbone Plus
Type product:Koekenpan
Materiaal:Plaatstaal
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven
PTFE & PFAS vrij:Ja
Vaatwasserbestendig:Nee
Bovenmaat:30cm
Type:5110.30
Artikelnr:3011245110307

Omschrijving

De bakpannen van De Buyer zijn zeer geliefd bij Franse chefs vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie. Doordat de pan geen antikleeflaag heeft, is deze zeer geschikt om te gebruiken op hoge temperaturen en kan deze zelfs in de oven. De lange steel van de koekenpan is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. Een antiaanbaklaag is overbodig: na inbranden en ingebruikname vormt de pan zelf uitstekende antikleef-eigenschappen!

Deze robuuste pan bakt geweldig, mits je hem goed behandeld. Een plaatstalen pan moet voor het eerste gebruik met olie ingebrand worden, waardoor je een eigen 'anti-aanbaklaag' creeërt. De pan kleurt zwart en zal, naarmate je deze vaker gebruikt, steeds beter gaan bakken. Zorg dat je de koekenpan licht vet houdt om eventueel roesten te voorkomen. Plaatstaal is een sterk en duurzaam materiaal, waardoor deze pan wel een leven lang mee kan gaan.

Reinig de pan na gebruik enkel met heet water en een zacht sponsje. Voorkom het gebruik van afwasmiddel tenzij absoluut noodzakelijk, omdat dit de beschermlaag kan aantasten. De pannen uit de Carbone Plus serie van De Buyer worden niet behandeld met een bijenwaslaagje zoals bij de De Buyer Mineral pannen.

Reviews van klanten (7)

via eKomi6 maanden geleden

Hele fijne pan! Handvat is lang genoeg, zodat deze niet te heet wordt tijdens het bakken. De pan moet wel even een natuurlijke anti-aanbaklaag ontwikkelen dus de eerste paar keer kan het eten een beetje vastplakken maar dit gaat na elk gebruik beter. Wij hebben dezelfde pan al 3 jaar in een ander formaat en er bakt nooit iets aan.

via eKomi5 maanden geleden

Super fijne pan. Wij hebben een 2e gekocht, omdat de 1e zo goed beviel. Voor ons geen andere pannen meer.

via eKomi5 maanden geleden

De perfecte pan voor het (aan)bakken van vlees. Omdat de koekenpan geheel van staal is kan deze aansluitend in de oven worden geplaatst om het vlees indien gewenst na te laten garen, dat is zeer praktisch.

via eKomi4 maanden geleden

Product was al bekend en werkt fijn.

via eKomi4 maanden geleden

Een carbon stalen koekepan is voor het leven. Deze kan gebruikt worden op elke soort warmtebron alsmede op de barbeque. Als je ze gewoon bent kun je ze niet meer missen.

Toon alle reviews (7)

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: