• 1 beoordelingen
Auteur: Merijn Tol
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 496
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken.
Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorpsgerechten en bijzondere familierecepten.
Met deze uitgebreide uitleg over bijzondere ingrediënten en heldere how-to's en technieken biedt Merijn Tol een toegankelijk en smakelijk kijkje in al het lekkere wat de Libanese keuken te bieden heeft.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 1 review | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Zag er mooi uit
Anoniem - 5-8-2023
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |