De bijbel van de Japanse keuken
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Tosao van Coevorden
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 432
Van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen; in De bijbel van de Japanse keuken neemt Tosao van Coevorden - eigenaar en chef-kok van restaurant De Japanner in Amsterdam - je mee naar alle uithoeken van de Japanse keuken.
Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap=fotografie en uitleg over basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je alles over het bereiden van de lekkerste Japanse gerechten.
Maak een reis door de verschillende culinaire regio's van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
De bijbel van de Japanse keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.