Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618991100

De bijbel van de Japanse keuken

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048848287

Omschrijving

Auteur: Tosao van Coevorden
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 432

Van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen; in De bijbel van de Japanse keuken neemt Tosao van Coevorden - eigenaar en chef-kok van restaurant De Japanner in Amsterdam - je mee naar alle uithoeken van de Japanse keuken.
Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap=fotografie en uitleg over basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je alles over het bereiden van de lekkerste Japanse gerechten.

Maak een reis door de verschillende culinaire regio's van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
De bijbel van de Japanse keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: