Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

De bijbel van de Japanse keukende bijbel van de japanse keuken

De bijbel van de Japanse keuken

• 0 beoordelingen

de-bijbel-van-de-japanse-keuken

Product omschrijving

Auteur: Tosao van Coevorden
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 432

Van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen; in De bijbel van de Japanse keuken neemt Tosao van Coevorden - eigenaar en chef-kok van restaurant De Japanner in Amsterdam - je mee naar alle uithoeken van de Japanse keuken.
Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap=fotografie en uitleg over basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je alles over het bereiden van de lekkerste Japanse gerechten.

Maak een reis door de verschillende culinaire regio's van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
De bijbel van de Japanse keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Afwijkende openingstijden:

Hemelvaartsdag 29-5
Open 11:00-17:00

 

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1