Cursus Bouillon maken - 3 november
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Artikelnr:328131780
Omschrijving
Wikipedia: 'Bouillon (vleesnat of vleesaftreksel) is een bereiding die aan water smaak, aroma's en voedingsstoffen geeft door vlees, groenten, vissen en/of andere voedingsmiddelen te laten trekken. Bouillon kan gebruikt worden als basis of als bevochtiging voor de bereiding van gerechten als soep, sauzen en ragouts. In feite is een bouillon een extract. Door de bestanddelen te laten trekken, worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Daardoor is een bouillon erg geurig en rijk aan smaak, al bestaat het voor het overgrote deel uit water. Het bevat weinig energie en is eetlustopwekkend.'
Een goede bouillon is de basis van veel lekkere gerechten en geslaagde bereidingen zoals soepen, sauzen, stoverijen en risotto. Tijdens de Cursus Bouillon maken - 3 november leer je om, onder deskundige begeleiding, 'from scratch' een gevogelte- en een groentebouillon te maken. Deze bouilons vormen op hun beurt ook feitelijk weer de uitvalsbasis van vele andere bouillons zoals bijvoorbeeld paddenstoelen- of visbouillon . Na deze cursus heb je het 'bouillon maken' in de vingers en dit komt al je vaardigheden en bereidingen gegarandeerd ten goede.
De cursus bouillon maken duurt 2 uur en zal plaatsvinden onder begeleiding van een expert. Na afloop neem je je eigen bouillons mee naar huis. Kookpunt zorgt vanzelfsprekend voor alle benodigdheden.
Zondag 3 november van 14.00 tot 16.00 uur.
Een goede bouillon is de basis van veel lekkere gerechten en geslaagde bereidingen zoals soepen, sauzen, stoverijen en risotto. Tijdens de Cursus Bouillon maken - 3 november leer je om, onder deskundige begeleiding, 'from scratch' een gevogelte- en een groentebouillon te maken. Deze bouilons vormen op hun beurt ook feitelijk weer de uitvalsbasis van vele andere bouillons zoals bijvoorbeeld paddenstoelen- of visbouillon . Na deze cursus heb je het 'bouillon maken' in de vingers en dit komt al je vaardigheden en bereidingen gegarandeerd ten goede.
De cursus bouillon maken duurt 2 uur en zal plaatsvinden onder begeleiding van een expert. Na afloop neem je je eigen bouillons mee naar huis. Kookpunt zorgt vanzelfsprekend voor alle benodigdheden.
Zondag 3 november van 14.00 tot 16.00 uur.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: