• 0 beoordelingen
Auteur: Sharon de Miranda
Uitgever: Terra
Uitvoering; Hardcover
Aantal pagina's: 224
Sharon de Miranda combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken.
Ze vindt het belangrijk om met seizoens-producten te werken die, als het even kan, uit Nederland komen.
Colorful Food is opgedeeld in de vier seizoenen zodat je eenvoudig een gerecht kunt kiezen dat bij de tijd van het jaar past.
De recepten zijn perfect voor (grote) gezinnen, feestjes, etentjes en zondagen: de momenten die vragen om een tafel vol met lekkere en goed te combineren gerechten!
De fotografie is van But First Salt. In het boek lees je hoe deze magische beelden tot stand komen.
Sharon de Miranda is geboren in Nederland en deels opgegroeid op Curaçao. Daar volgde ze de koksopleiding waarbij de Zuid-Amerikaanse keuken centraal stond.
Ze rondde haar opleiding af in Amsterdam, met het accent op de Franse keuken.
Sinds 2015 is ze iedere week te zien in het tv-programma BinnensteBuiten waar ze eenvoudig te bereiden gerechten maakt die betaalbaar zijn voor iedereen.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00