Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
29,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Bowls and Dishes
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789021036267

Omschrijving

Auteur: Katinka Lansink Dodero
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

De Peruaans-Japanse fusionkeuken, cocina Nikkei, vol visgerechten en heerlijke salsa’s is dé culinaire highlight van de grote wereldsteden.
Nikkei-restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond – en niet zonder reden. Katinka Lansink Dodero dook in de rijke gastronomie en geschiedenis van deze keuken. Japanse immigranten brachten hun gerechten en kooktechnieken mee en bereidden deze met beschikbare ingrediënten, wat tot heerlijke nieuwe smaken leidde. Denk aan gerechten om bij te watertanden als ceviches, tapioca met coquille, tiradito, maki acevichado, pulpo al olivo, salsa’s en natuurlijk pisco sour.

Katinka verzamelde en creëerde de meest verfijnde recepten en kookte tijdens haar culinaire reizen naar Peru samen met verschillende chefs van Nikkei-families. Net als in Mi casa Peru zijn alle recepten eenvoudig te bereiden met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Resultaat: een prachtig kookboek vol heerlijke fusionrecepten en sfeervolle verhalen, met een gedegen onderzoek naar een keuken die tot voor kort nog onontdekt was in Nederland.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: