Casablanca 100 moderne & traditionele marokkaanse gerechten
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Nargisse Benkabbou
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Casablanca is het spannende debuut van de Marokkaanse chefkok Nargisse Benkabbou. Ze blaast nieuw leven in de Marokkaanse keuken door eenvoudige en uitnodigende recepten te presenteren waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichten.
Onder de recepten bevinden zich: Madame Wouezna's wortel-olijvensalade, Sticky short-ribs met ras-el-hanout & perzik, Kabeljauw met een chermoulakorst.
De afbeeldingen op de voor- en achterkant van dit boek zijn Berberse fibula's. Deze sierspelden, die van oorsprong werden gebruikt om kledingstukken mee dicht te maken, hebben traditionele symbolen en patronen; vandaag de dag komen ze veel voor als decoratieve elementen op sieraden, maar ook in de architectuur.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.