
• 0 beoordelingen
Auteur: José Maréchal
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 70
Uitvoering: Hardcover
Natuurlijk vind je in dit kookboek het beroemde recept voor calissons uit Aix. Maar ook een schat aan recepten voor lekkere zoete en hartige variaties op dat thema. Je kan voor deze fantastische hapjes kiezen uit smaken als pistache, kers, vijgen, zoethout, maar ook voor vijgen met foie gras, avocado, of tomaat met basilicum... Wat let je nog om deze prachtige smaakverrassingen te gaan maken?
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
| Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
| Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
| Woensdag | 09:30 - 18:00 |
| Donderdag | 09:30 - 18:00 |
| Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
| Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
| Zondag | 11:00 - 17:00 |
Openingstijden feestdagen:
Maandag 22 december: 09:30-18:00
Donderdag 25 december: gesloten
Vrijdag 26 december: 11:00-17:00
Woensdag 31 december: 09:30-17:00
Donderdag 1 januari: gesloten