Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Bouillonbouillon 0

Bouillon

• 0 beoordelingen

bouillon-0
9789048313303_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteur: William Ledeuil
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

Bouillon vormt de basis voor menig heerlijk recept. Chef-kok William Ledeuil maakte er zijn handelsmerk van en combineert zijn waardering voor de Franse culinaire traditie met een grote passie voor Azië. In dit boek onthult hij de geheimen van zijn lichte, heldere en unieke basisbouillons, zoals gevogelte-, runder- en visbouillon, en van enkele van zijn specialiteiten, zoals de heldere runderbouillon en tom kha kai.
Deze bouillons zijn het uitgangspunt van de meer dan zestig lekkere recepten achter in dit boek, zoals Gekonfijte zalm in visbouillon, Pho met gamba's en Koude mossel-tomatensoep met verse kruiden.
Daarnaast maakt u kennis met een enorme verscheidenheid van verrassende ingrediënten.
Ledeuil ziet koken als een spel van vrijheid en creativiteit , waarin hij naar hartenlust smaken en ingrediënten combineert. Ontdek deze bijzondere keuken aan de hand van onweerstaanbare soepen en bouiilons, prachtig gefotografeerd door Louis Laurent Grandadam.
 

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1