Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618851100

Nog geen beoordelingen.

Kies een andere

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048313303

Omschrijving

Auteur: William Ledeuil
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

Bouillon vormt de basis voor menig heerlijk recept. Chef-kok William Ledeuil maakte er zijn handelsmerk van en combineert zijn waardering voor de Franse culinaire traditie met een grote passie voor Azië. In dit boek onthult hij de geheimen van zijn lichte, heldere en unieke basisbouillons, zoals gevogelte-, runder- en visbouillon, en van enkele van zijn specialiteiten, zoals de heldere runderbouillon en tom kha kai.
Deze bouillons zijn het uitgangspunt van de meer dan zestig lekkere recepten achter in dit boek, zoals Gekonfijte zalm in visbouillon, Pho met gamba's en Koude mossel-tomatensoep met verse kruiden.
Daarnaast maakt u kennis met een enorme verscheidenheid van verrassende ingrediënten.
Ledeuil ziet koken als een spel van vrijheid en creativiteit , waarin hij naar hartenlust smaken en ingrediënten combineert. Ontdek deze bijzondere keuken aan de hand van onweerstaanbare soepen en bouiilons, prachtig gefotografeerd door Louis Laurent Grandadam.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: