Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618851100
4 beoordelingen

Kies een andere

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Artikelnr:9789461431882

Omschrijving

Auteur: Nicole Pisani
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224

Boter, botten en zout vormt de essentie van eten en is de basis voor Nicole Pisani's manier van koken.
In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte.

De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuidsalade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tata met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kurkuma.

Van ontbijt en iets te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken.
Dit  boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.
 

Reviews van klanten (4)

via eKomi6 jaar geleden

Leuk en handzaam boekje.

via eKomi6 jaar geleden

Geweldig boekwerk!!! Geen afbeeldingen, maar ja, normaliter zijn de meeste afbeeldingen toch nooit zoals in de realiteit iets gebakken wordt.

via eKomi7 jaar geleden

Een leuk handzaam boek boordevol recepten. Zonder foto's, dus voornamelijk functioneel.

via eKomi7 jaar geleden

Veel verschillende recepten, nog niets uitgeprobeerd, maar handig boekje om in de keuken te hebben

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: