Boter, botten, zout
4 beoordelingen
Kies een andere
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Artikelnr:9789461431882
Omschrijving
Auteur: Nicole Pisani
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Boter, botten en zout vormt de essentie van eten en is de basis voor Nicole Pisani's manier van koken.
In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte.
De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuidsalade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tata met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kurkuma.
Van ontbijt en iets te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken.
Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Boter, botten en zout vormt de essentie van eten en is de basis voor Nicole Pisani's manier van koken.
In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte.
De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuidsalade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tata met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kurkuma.
Van ontbijt en iets te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken.
Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.
Reviews van klanten (4)
via eKomi7 jaar geleden
Leuk en handzaam boekje.
via eKomi7 jaar geleden
Geweldig boekwerk!!! Geen afbeeldingen, maar ja, normaliter zijn de meeste afbeeldingen toch nooit zoals in de realiteit iets gebakken wordt.
via eKomi7 jaar geleden
Een leuk handzaam boek boordevol recepten. Zonder foto's, dus voornamelijk functioneel.
via eKomi7 jaar geleden
Veel verschillende recepten, nog niets uitgeprobeerd, maar handig boekje om in de keuken te hebben
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: