• 0 beoordelingen
Kies een variant
139,-
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Werken met een snijplank van Boos Blocks ProChef biedt ultiem gemak. Door het gewicht verschuift het blok nauwelijks en bereik je altijd het gewenste resultaat. De stoere, natuurlijke look van de snijplank past bij elke keuken. Dit is een mooie maat voor snijwerk van o.a. vlees, groente of vis, maar ook grotere etenswaren zoals een mooi stuk braadvlees en hele kip.
John Boos & Company maakt kwalitatief hoogwaardig keukengerei. De Boos Blocks snijplanken zijn gemaakt van het beste hardhout en daardoor extreem duurzaam en hygiënisch. De planken zijn geschikt voor de bereiding van alle soorten voedsel en perfect bestand tegen scherpe messen.
De dikke snijplank van Boos Blocks ProChef is gemaakt van Noord-Amerikaans esdoornhout en is aan de kopse kanten voorzien van gefreesde handgrepen. De plank is voorzien van een sapgeul. Beide zijden van de snijplank zijn te gebruiken als mesvriendelijke snijondergrond.
Esdoornhout heeft een warme uitstraling en heeft de juiste hardheid om diepe kerven tegen te gaan.
De Boos Blocks ProChef langshouten snijplank is 46 x 31 x 4 cm.
De suikeresdoorns waar de plank van is gemaakt worden ook gebruikt voor het tappen van esdoornsiroop. Het zijn snelgroeiende bomen die op een verantwoorde wijze worden gekapt en aangeplant.
Reinig de snijplank met een vochtige doek en afwasmiddel en droog deze direct af. Voor een extra hygiënische reiniging kunt u de plank inwrijven met zout en een halve citroen. Olie na deze behandeling de plank altijd weer in.
Merk
Houtrichting
Langshout
Materiaal
Esdoornhout
Vorm
Rechthoek
Afmetingen
46 x 31 x 4 cm
Vaatwasserbestendig
Nee
Serie
ProChef
Sapgeul
Ja
Type
BBQBD
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00