Biotoop
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789401460200
Omschrijving
Auteur: Bart de Poorter
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart de Poorter 51 jaar.
Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet.
In dit boek brengt deze pionier van het gastronomische groentemenu, al sinds het begin een van de handelsmerken van Pastorale, hulde aan de avonturen en kookkunsten die door de jaren heen zijn culinaire biotoop hebben vorm gegeven.
Geïllustreerd met de meesterlijke sfeer- en receptfoto's van Kris Vlegels en doorspekt met Barts keukengeheimen is dit boek een prachtige ode én een onmisbaar boek voor elke liefhebber van verfijnde gastronomie.
Een ware ontdekkingstocht vol passie, techniek en experiment.
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart de Poorter 51 jaar.
Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet.
In dit boek brengt deze pionier van het gastronomische groentemenu, al sinds het begin een van de handelsmerken van Pastorale, hulde aan de avonturen en kookkunsten die door de jaren heen zijn culinaire biotoop hebben vorm gegeven.
Geïllustreerd met de meesterlijke sfeer- en receptfoto's van Kris Vlegels en doorspekt met Barts keukengeheimen is dit boek een prachtige ode én een onmisbaar boek voor elke liefhebber van verfijnde gastronomie.
Een ware ontdekkingstocht vol passie, techniek en experiment.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: