• 0 beoordelingen
Auteur: Ross Dobson
Uitgever: Becht
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Met Basisboek China is Chinees eten afhalen verleden tijd.
Leer nu hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en zelfs pekingeend gewoon thuis kunt maken!
Of ontdek nieuwe, verrassende gerechten, zoals kip gerookt boven thee en specerijen, geroerbakte mosselen met zwarte bonen en chilisaus en tapiocapudding met mandarijn.
Met duidelijke stap-voor-stapuitleg van basistechnieken, achtergrondinformatie over de belangrijkste ingrediënten en een handige menuplanner.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |