Bakken zonder gluten
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461317148
Omschrijving
Auteur: Emmelou Green
Uitgever: Forte Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 228
Een glutenvrij dieet was nog nooit zo lekker!
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken......
Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.
Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in Bakken zonder gluten al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst).
Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Uitgever: Forte Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 228
Een glutenvrij dieet was nog nooit zo lekker!
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken......
Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.
Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in Bakken zonder gluten al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst).
Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: