Vandaag open om 10:00
Maandag | 11:30 - 18:00 |
Dinsdag | 10:00 - 18:00 |
Woensdag | 10:00 - 18:00 |
Donderdag | 10:00 - 18:00 |
Vrijdag | 10:00 - 18:00 |
Zaterdag | 10:00 - 18:00 |
Zondag | 11:30 - 17:30 |
010-4431075
Azië
32,-
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059569775
Omschrijving
Auteur: Meera Sodha
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 304
Meera Sodha laat zich voor dit boek inspireren door de Aziatische keukens: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam.
Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten.
Dit is modern eten zonder gedoe.
Azië bevat gerechten met noedels, rijst, curry's, salades en overheerlijke ovengerechten.
Allemaal makkelijk om te maken en stampvol heerlijke smaken.
Azië laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos.
Leef je uit met zoete-aardappelmomo's of maak brownies met gezouten miso.
Meera Sodha schrijft de razendpopulaire 'New Vegan'-column in The Guardian en schreef eerder de bestsellers Made in India en Puur India.
Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en haar dochter.
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 304
Meera Sodha laat zich voor dit boek inspireren door de Aziatische keukens: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam.
Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten.
Dit is modern eten zonder gedoe.
Azië bevat gerechten met noedels, rijst, curry's, salades en overheerlijke ovengerechten.
Allemaal makkelijk om te maken en stampvol heerlijke smaken.
Azië laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos.
Leef je uit met zoete-aardappelmomo's of maak brownies met gezouten miso.
Meera Sodha schrijft de razendpopulaire 'New Vegan'-column in The Guardian en schreef eerder de bestsellers Made in India en Puur India.
Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en haar dochter.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: