• 1 beoordelingen
24,95
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Auteur: Jan Boeren
Uitgever: Sterck & De Vreese
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 190
Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen.
Wie wil dat nu niet? Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs.
Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan rekenmodellen: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit. Maak in Ambachtelijk ijs in zeven lessen kennis met de kunst van het ijs bereiden. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties; Jan Boeren leidt je in zeven lessen op tot een volleerd ijsmaker. Je gasten zullen versteld staan!
Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier: Kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde de startcursus IJsbereiden en later de technische cursus IJsbereiden. Deze werden via Le Cuisinier in digitale vorm aangeboden en zijn nu te boek gesteld.
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 0 review | |
4 sterren | 1 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
een goed boek. begin bij hfd 1 en je maakt al heerlijke sorbets. bij het lezen van dit boek begrijp je pas echt waarom je niet zomaar ingredienten in een ijsmachine kan gooien en dat het dan als stevige massa eruit komt. aanrader
myrna tholens - 13-8-2024
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |