Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Alessi Giovannoni Elektrische Citruspers SG63 W

15 beoordelingen
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Merk:Alessi
Vermogen:85 watt
Type:SG63 W
Type product:Citruspers
Garantietype:2 jaar: Fabrieksgarantie
Serie:Giovannoni
Afmetingen:22 (l) x 22 (b) x 28 (h) cm
Kleur:RVS, Wit
Artikelnr:8003299905010

Omschrijving

Deze prachtige elektrische citruspers van het designmerk Alessi is ontworpen door Italiaans architect en ontwerper Stefano Giovannoni. Voorzien van een stofkap om ervoor te zorgen dat de perskegel schoon blijft als je 'm een tijdje niet gebruikt. Met de antidruppel-stand houd je het aanrecht schoon!

De citruspers is gemaakt van een combinatie van hoogwaardig roestvrijstaal en thermoplastisch kunststof. Met zijn chique witte kleur past deze in iedere keuken! De citruspers is 22cm doorsnede en 28cm hoog. Verder heeft de pers een vermogen van 85 watt.

Reviews van klanten (15)

via eKomieen jaar geleden

Ik heb dit apparaat nog niet geleverd gekregen maar het is een vervanging van een zelfde apparaat dat reeds in ons bezit was. vandaar de sterren

via eKomi2 jaar geleden

Hele luxe citruspers, je hoeft geen kracht te zetten, maakt weinig geluid en makkelijk schoon te maken.

via eKomi4 jaar geleden

geen onderbouwing

via eKomi5 jaar geleden

Hele fijne citruspers, kwalitatief goed en snel in persen van sap. Makkelijk schoon te houden En vormgeving is ook zeer fraai

via eKomi5 jaar geleden

Sterke motor waardoor je makkelijk sinaasappels perst en bijna geruisloos .na 15 jaar een alessi citruspers te hebben gehad wil je niets anders meer en mooi design

Toon alle reviews (15)

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: