Worstbijbel
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Meneer Wateetons
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 496
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd.
Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten.
Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil. Een echte must-have voor de ware worstfanaat!
Anderen kochten ook
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.